Saya join GA 2012 Nurul Yui

Mr. Sepet Greeting Text
More info,just tekan banner dekat atas tu yee :)

Saya join GA 2012 Nurul Yui kerana saya nak topup lorh.huhu.Actually saya dah lama tak ada kredit.Tapi lama tu tak lah lama sangat.Dalam 12 hari gitu.Lama ke? So saya mengharap jika saya menyertai GA ini,adalah peluang nak menang topup.Topup RM30 tuh !! Sape yang tak nak kan? Hurm,kalau tak menang topup pon tak pelah.Menang hadiah sguhati pon tak pe.Asalkan menang.Amin~

GA ini akan berlangsung selama 2 minggu sahaja


1 comment:

Mia Liana said...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2012/11/saya-join-ga-2012-nurul-yui.html